Заместник-министър на труда и социалната политика Султанка Петрова

Зам.-министър и областен управител обсъждат демография и социални проблеми на дискусия в Габрово

Заместник-министър на труда и социалната политика Султанка Петрова
Заместник-министър на труда и социалната политика Султанка Петрова

Габрово ще е домакин на среща-дискусия в сферата на демографските и социалните проблеми на 2 февруари 2018 г. Събитието ще бъде открито от заместник-министъра на труда и социалната политика Султанка Петрова и областния управител на област Габрово Невена Петкова, съобщават от пресцентъра на областната управа.

Програмата предвижда дискусии по теми за състоянието и тенденциите на жизненото равнище и доходите в област Габрово; ограничаване на неравенствата в обществото чрез по-високи доходи и социалноотговорен бизнес; национална политика в областта на социалната икономика и др.

Дискусията започва в 10:30 ч. в Библиотеката на Технически университет – Габрово.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.