Деца от ХК „Бъки“ Габрово събраха средства за възрастни хора

Повече от 70 деца от Хандбален клуб „Бъки“ Габрово ще направят по-светли празниците за 15 възрастни хора, които се нуждаят от подкрепа. Каузата, обединила децата, е инициирана от групата „Габровски майки даряват надежда“ и Павлина Крумова, съобщават от sport-gabrovo.com.

Децата благотворително са събрали 500 лв., с помощта на екипа на „Общински спортни имоти“ – Габрово и лично на Росица Бакърджиева – Бъки. В подкрепа на инициативата, удвоявайки сумата, е застанал създателят на движението „Деца учат деца да правят добри дела“ Александър Александров.

Със събраните средства децата са подготвили 15 коледни пакети. Както обаче те самите подчертават – материалното не е най-важното, децата са изработили собственоръчно и коледни картички.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.