Кръгово кръстовище при Консултативна поликлиника

Движението по ул. „Брянска“ – временно ограничено в района на кръговото

Временно ще бъде ограничено движението в директната лента по ул. „Брянска“ при кръговото кръстовище до Консултативната поликлиника, в посока Дом на хумора и сатирата.

Ограничението ще важи на 22 октомври 2019 г. за времето от 7:30 часа до 16:30 часа, съобщават от Община Габрово. Цялото движение в тази посока ще преминава през кръговото кръстовище.

Причината е в ремонт на предпазния парапет по ул. „Брянска“, в района на кръговото кръстовище. Ремонтът се налага след пътнотранспортно произшествие.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.