Йордан Белев хвана кръста на Йордановден за втори път (СНИМКИ)

Именикът Йордан Белев хвана кръста на Йордановден в Габрово за втори път след 2017 г. Именикът пожела на габровци да бъдат здрави и призова заедно, обединени, да вървим напред и да работим за града си. „Пътувам много и, повярвайте ми, живеем в един прекрасен град!“ – каза той.

Белев е известен в Габрово като един от създателите на магическата организация Quick Hands Project, организатор на Магична среща „Златна котка“, а от новия мандат на Общински съвет Габрово – и общински съветник.

Да си припомним първото хващане на кръста от Дани Белев през 2017 г. в статията на Габрово Daily тук.

Какво още се случи на празника Богоявление (Йордановден) в Габрово днес?

Църковно шествие по ул. „Радецка“ за Йордановден, 6 януари 2020 г. Снимка: Габрово Daily
Водосвет за Йордановден на площад „1 май 1876“ в Габрово, 6 януари 2020 г. Снимка: Габрово Daily
Подготовка за скачане от моста „Игото“ за Йордановден, 6 януари 2020 г. Снимка: Габрово Daily

ОЩЕ ЗА ПРАЗНИКА

Църквата в „Етър“-а е копие на храм от 19 век от дряновското село Радовци

Богоявление (Йордановден) е

Йордан Белев пред Нова тв: Да хванеш кръста на Йордановден (ВИДЕО)

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.