Скоро и в Габрово ще се въведат платени зони за паркиране © БНР

Изтича гратисният период без санкции в зоните за платено паркиране в Габрово

Изтича едномесечният гратисен период за зоните за платено паркиране в Габрово, припомнят от местната администрация. От 1 до 30 юни не се налагат санкции при паркиране.

От 1 юли зоните за платено паркиране в Габрово ще работят от 9:00 часа до 17:00 часа в дните от понеделник до петък, с изключение на официалните празници.

Зоните са обозначени с информационни табели, в които са описани условията на паркиране, размерът на таксата и начинът на заплащането ѝ, както и принудителните мерки, които се прилагат при нарушение.

Цената за 1 час престой в зоните е 1 лев с ДДС.

Специална секция „Платено паркиране“ в сайта на Община Габрово описва правилата в зоните за платено паркиране, техния обхват и видовете абонаменти – вижте тук.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.