"Габровски майки даряват надежда"

„Габровски майки даряват надежда“ с великденска акция за деца

"Габровски майки даряват надежда"
„Габровски майки даряват надежда“ с великденска акция

Жените от групата „Габровски майки даряват надежда“ за втора поредна година проведоха великденска акция в Габрово.

След като на миналия Великден майките посетиха Дневен център за стари хора в Габрово, тази година те зарадваха децата от центровете за настаняване от семеен тип на ул. „Хризантема“ и в кв. Борово в Габрово.

„Тази година реших да си почина за известно време и щафетата пое и то доста успешно Кина Дотева“ – сподели организаторката на „Габровски майки даряват надежда“ Павлина Крумова. – „Отново обединени около идеята да правим добро и да заразяваме с добротворчество събрахме пари и закупихме традиционни неща за Великден, от които децата много се зарадваха. Отново и за пореден път срещнахме добронамерената подкрепа и на директорката на двата центъра г-жа Даниела Ненчева. Да не забравяме най-важното – за добротворчеството няма почивен ден, то се кове ежедневно . То е в нас, стига да поддържаме ентусиазма и целеустремеността си живи“.

Поредицата от благотворителни акции на „Габровски майки даряват надежда“ бяха поводът Павлина Крумова да бъде сред отличените с приза „Габровец на годината“, който беше връчен за първи път в края на 2018 г. от медията Габрово Daily и общността „Бъдещност за Габрово“.

Ако искате да представим Вас и Вашите постижения в рубриката ни „ГабровциТЕ“ или познавате успешен габровец, пишете ни на editor@gabrovodaily.info. Най-големите и достойните постижения ще получат шанс за номиниране за следващите отличия „Габровец на годината 2019“ на Габрово Daily и „Бъдещност за Габрово“.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.