Новините на Габрово Daily влизат в национален тв ефир чрез БНТ2

„Добро утро с БНТ2“

 

Новините на Габрово Daily от нашия град влизат в национален телевизионен ефир чрез предаването „Добро утро с БНТ 2“. Главният редактор на Габрово Daily Момчил Цонев ще представя веднъж седмично новините от Габрово, отразени в онлайн медията. Това ще се случва в четвъртък в интервала между 8:22 и 8:42 часа, когато е програмата на регионалния телевизионен център в Русе в рамките на сутрешния блок „Добро утро с БНТ 2“.

Първото включване от Габрово на Момчил Цонев беше тази сутрин, 16 март (гледайте тук).

„Включването на Габрово Daily е признание за професионализма на онлайн медията, която само за по-малко от 3 години се превърна във водещ информационен източник за Габрово. Убеден съм, че за предстоящия 3-годишен рожден ден на Габрово Daily през 2017 г. ще има още добри новини“ – споделя главният редактор Момчил Цонев.

Момчил Цонев

Момчил Цонев

 

Обновеният сутрешен блок на БНТ 2 се излъчва от понеделник до петък. В рамките на пет модула, всеки с продължителност по 20 минути, в точно определен час телевизионните центрове в Благоевград, Варна, Пловдив, Русе и София се включват с новини за най-важното от всеки регион. Преглед на водещите теми от местните медии, събития от деня, полезна информация, прогноза за отделните градове, срещи с интересни личности и предложения за свободното време могат да гледат зрителите на БНТ2 всяка сутрин до 9:00 часа. Включванията на местните журналисти се осъществяват със скайп видео връзка.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Момчил Цонев: Изкуство, труд и постоянство

Във всеки работен ден от седмицата БНТ Русе представя най-важните събития от Габрово, Велико Търново, Плевен, Ловеч, Свищов, Попово, Търговище, Силистра, Разград чрез включванията на местни журналисти.