Габрово се прощава с д-р Любомир Узунов

Габровци ще отдадат последна почит към д-р Любомир Узунов. Стоматологът загина при тежка катастрофа след челен удар от автомобил, шофиран от 18-годишен младеж с шофьорска книжка от едва седем месеца.

Поклонението ще бъде от 12:00 ч. на 20 октомври, а опелото – от 13:00 ч. в църквата „Света Троица“ в Габрово.

„Той смяташе, че всеки ден, подарен ни на тази земя, е възможност да покажем по-добрата версия на нас самите и така да допринесем за един по-добър свят за всички! Поклон пред светлата му памет!“, споделят негови близки в социалната мрежа Facebook.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.