ВиК - Габрово

Част от Габрово и селата към Севлиево без вода на 26 август

ВиК - ГабровоВодоподаването на цяло Габрово ще бъде преустановено на 26 август /сряда/ от 8:00 до 15:00 ч., съобщават от ВиК – Габрово.

Вода ще има само в следните райони: Високата зона на града, зона „Младежки дом“, кварталите, разположени от пл.“Бичкиня“ нагоре, кв.Недевци и кв.Хаджи Цонев – до ул.“Бодрост“.

Без водоподаване ще останат също кв. Войново и селата в посока Севлиево – Поповци, Рачевци, Гергини, Гарван, Николчовци, Стоевци, Михайловци, Райновци, Враниловци, Новаковци и Божковци.

Причината е изпълнение на дейности по Водния проект – строително-монтажни работи в Пречиствателната станция за питейни води.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.