Габровка върна изгубен портфейл с лични документи и пари, от полицията й връчиха грамота

Млада жена от Габрово е предала в полицията изгубен портфейл с лични документи и пари. За добрата й постъпка директорът на ОД МВР Габрово старши комисар Борислав Муеров се срещна с габровката и й връчи грамота, съобщават от полицията.

На 3 февруари габровката отишла в сградата на Районно управление – Габрово с молба да ѝ бъде оказано съдействие да открие собственика на дамски портфейл. В него имало лични документи, известна сума пари и дебитна карта. Дамата е обяснила на полицейските служители, че е намерила изгубеното портмоне в късния следобед на 1 февруари (събота) в района на Кукления театър, но не е успяла да осъществи връзка с притежателката му. От полицията открили собственичката на портфейла и намерените вещи са ѝ върнати още на същия ден.

Днес, в знак на уважение към проявените благородство и гражданска съвест, в административната сграда на Областна дирекция на МВР град Габрово директорът старши комисар Борислав Муеров  е отправил поздравителен адрес и е връчил грамота на доблестната габровка.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.