Воден цикъл - Габрово

Затварят част от ул. „Орловска“ за ВиК ремонт

Воден цикъл - ГабровоЧаст от улица „Орловска“ ще бъде затворена за движение на МПС в рамките на работния ден на 23.11.2017 г., съобщават от ВиК Габрово. Дружеството ще извърши авариен ремонт на канализационното отклонение на ул. Орловска № 2 ( срещу сградата на „Енерго Про“).

Без движение на МПС ще остане частта от ул. „Орловска” от кръстовището на мост „Игото” до кръстовището до сградата на ОД на МВР. Алтернативният маршрут ще се осъществява по ул.”Брянска”, като отклонението е от кръстовището при бл.”Дунав” 1. Ще бъде поставена необходимата сигнализация.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.