Тунел при обхода на Габрово © Община Габрово

Внимание! Предстоят взривове на обхода на Габрово

Тунел при обхода на Габрово © Община Габрово
Тунел при обхода на Габрово © Община Габрово

Взривни работи за скален изкоп предстоят на обходния път на Габрово. Взривовете ще се извършват от 15 август 2019 г. до 20 октомври 2019 г. от 12:00 до 17:00 ч., съобщават от Община Габрово.

Ще бъдат произведени следните сигнали при взривяването: „Предупредителен“ – прекъснат вой на сирена с продължителност 1 минута; „Боен“ – непрекъснат вой на сирена в продължение на 30 секунди; „Отбой“ – прекъснат вой на сирена в продължение на 30 секунди.

Взривните работи ще се извършват по утвърдени и съгласувани проекти при спазване на изискванията на Правилника по безопасността на труда при взривните работи, информират от фирмата изпълнител.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.