Обходен път на Габрово © МРРБ

ВАЖНО! Взривни работи край Велчевци на 23 март

Обходен път на Габрово © МРРБ
Обходен път на Габрово © МРРБ

Взривни работи от 12 до 16 ч. днес, 23 март 2017 г., ще се извършат в района на землището на кв. Велчевци и кв. Гачевци. Причината е изграждането на обект ”Път III -5004 Обход на гр. Габрово“, съобщават от Община Габрово.

Взривното поле се намира на билото на хребета над язовир Синкевица. От фирмата изпълнител – „Илмакс” ЕООД умоляват гражданите да не предприемат дейности в оказания район до приключване на взривните работи.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.