Внимание! Взривни работи в кв. Камъка в центъра на Габрово

Взривни работи предстоят на 2 и 4 август 2017 г. от 13:00 до 14:00 ч. Причината е изграждането на жилищна сграда на ул.  „Алекси Димов“ №9 в гр. Габрово, съобщават от местната общинска администрация.

Умоляват се гражданите да спазват указанията на ръководителя на взривните работи и органите на РУП Габрово и да не паркират автомобили по улица „Йоан Предтеча“ за периода от 12:00 до 14:00 ч. в горепосочените дати.

Взривните работи ще се извършват от фирма „Илмакс” ЕООД – гр. Габрово с отговорник инж. Илиян Ганчев.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.