Внимание! Отново взривни работи в централната част на Габрово

Взривни работи предстоят в Габрово от 12.00 до 14.00 часа на 10 и 11 август 2017 г. Причината е изграждането на обект „Жилищна сграда ул. Алекси Димов, №9“, съобщават от Община Габрово.

Умоляват се гражданите да спазват указанията на ръководителя на взривните работи и органите на РУП Габрово, както и да не паркират автомобили по ул. „Йоан Предтеча“ за времето от 11.00 до 14.00 часа в посочените дати.

Взривните работи ще се извършват от габровската фирма „Илмакс” ЕООД с отговорник инж. Илиян Ганчев.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.