Община Габрово

Вечерният час в Габрово за малолетни и непълнолетни влиза в сила от 23 март

Вечерен час от 19:00 до 06:00 ч. се въвежда за лица до 18 години от 23 март 2020 г. в Габрово. В тези часове те ще могат да се придвижват навън единствено, ако са придружени от родител, настойник, попечител или друго лице, полагащо грижи.

Град Габрово въвежда вечерен час последен от градовете в областта. Вечерен час обявиха вече Трявна, Севлиево и Дряново. Необходимостта от налагането на вечерен час в цялата област стана ясна от съобщение на Областната управа.

Припомняме, че от днес влязоха в сила нови по-строги противоепидемични мерки със заповед на здравния министър, според които има определени часове, в които е забранено да пазаруват хората под 60-годишна възраст, въвеждат се КПП-та на входовете и изходите на областните градове, забранява се посещението на паркове, детски и спортни площадки. С цялата заповед и предвидените мерки можете да се запознаете в статията на Габрово Daily тук.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.