243 300 бюлетини пристигнаха за местните избори в област Габрово

Бюлетините за произвеждане на изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври 2019 г. в област Габрово вече пристигнаха, съобщават от Областна администрация Габрово.

Общият брой на бюлетините за местните избори в област Габрово е 243 300. Заедно с методическите указания са предадени на представителите на общините в присъствието на ОИК – Габрово. Съхранението им ще бъде в специално обособени и охраняеми помещения, определени със заповед на кмета на съответната община.

За предстоящите избори към момента са разкрити общо 236 броя секции за област Габрово, включително подвижните избирателни секции и секциите в болнични заведения: за община Габрово – 117; за община Севлиево -71; за община Трявна – 22; за община Дряново – 26.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.