Български червен кръст Габрово

Български червен кръст Габрово с апел за помощ от доброволци

Български червен кръст Габрово има нужда от помощ от доброволци, споделиха червенокръстците в своята Facebook страница. Организацията е натоварена със задачата да разпредели над 500 хранителни пакета за хора в нужда, отпуснати по програма на Европейския съюз.

На 1 и 2 октомври от 9:00 до 17:00 ч. всеки, който има възможност да се включи и помогне за разпределението на храните, е добре дошъл в склада на БЧК Габрово, който се намира в двора зад ресторант „Сопрано“, в Търговията.

Няма нищо задължително – всеки отделя колкото време има, дали ще е час-два или повече, дали ще е преди или след обяд, зависи от самите Вас, споделят от Червения кръст.

Моля само да пишете под поста, ако имате възможност и желание да помогнете, и кога ще ви е удобно да го направите. Благодарим предварително на всички, вярваме, че заедно ще се справим.

Габрово Daily и Добрите българи търсим обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Пишете ни на editor@gabrovodaily.info или на info@dobrite.bg. Може да се присъедините и към групата Задруга на Добрите българи

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.