Организира се благотворителен базар в помощ на Галя Илиева

Благотворителен базар в помощ на лечението на Галя Илиева ще се проведе на 7 декември 2019 г. в Габрово. Събитието ще бъде от 10:00 до 18:00 ч. в Спортна зала „Орловец“, съобщават организаторите.

На базара ще се продават вещи, като събраните средства ще бъдат преведени в дарителската сметка на Галя Илиева. Всеки желаещ може да се включи и да дари играчки, книги, бижута, сувенири и други вещи (без дрехи и трудно преносими вещи). При въпроси може да се свържете с Надя Колева и Весела Димитрова от групата „Габровски майки и татковци„.

Както Габрово Daily вече писа, треньорката от баскетболен клуб „Чардафон“ в Габрово Галя Илиева се нуждае от нашата помощ за лечението си, поставена й е диагноза диагноза множествена склероза.

Създадена е и банкова сметка за дарения за лечението на Галя Илиева:

УниКредит Булбанк
IBAN: BG48UNCR7000 1522 2692 88
BIC: UNCRBGSF

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.