Воден цикъл - Габрово

Без вода на 28 юли в части от Габрово

Воден цикъл - ГабровоБез вода на 28 юли 2015 г. от 8:30 до 17:00 ч. ще останат улиците „Баланска“, „Жълтешка“ и „Равнера“ и ниската част на кв. Беленци, съобщават от ВиК – Габрово. Причината е изпълнение на дейности по водния проект на Габрово.

Поради прекъсване захранването на ПС „Слънчев бряг“, е възможно временно спиране на водата в следните села: Орловци, Борики, Стефаново, Стойковци, Пройновци, Боженци, Трапесковци, Черневци и Кметовци.

Поради извършване на авариен ремонт, без вода от 8:00 до 17:00 ч. ще останат кварталите Любово 1 и 2 и Варчовци.

Заради авариен ремонт без вода от 9:00 до 17:00 ч. ще остане бул.“Столетов“ – от фирма „Инструмент“ до моста на кв. Бичкинята, улиците „Пионерска“, „Сърна“ и „Петър Божинов“.

За отстраняване на авария без вода до 17:00 ч. ще остане село Междене.

Във връзка с реконструкцията на водопровода е възможно временно преустановяване на водоподаването на част от ул.“Никола Войновски“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Режим на водата в селата Велковци и Козирог поради продължителната суша

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.