Воден цикъл - Габрово

Без вода в части от Бичкинята днес

Воден цикъл - ГабровоБез вода до 17:00 ч. днес, 16 април 2015, ще останат ул.“Палатките“ и село Зелено дърво поради извършване на аварийни ремонти, съобщиха от ВиК – Габрово.

Ще бъде преустановено водоподаването до 18:00 ч. също така в квартал Бичкинята на бул. „Столетов“ – от фирма „Инструмент“ до пл.“Бичкинята“, включително на улиците „Никола Балканеца“, „Петър Божинов“, „Перуника“, „Пионерска“, „Сърна“, „Седянкова ливада“, „Райко Даскалов“, „Пролет“, „Кокиче“, „Равнера“, „Каменоломна“ и на кв. Беленци. Причината е изпълнение на дейности по проекта за водния цикъл.

Напомняме, че улица „Орловска“ ще бъде затворена за автомобилно движение в участъка от Областна Дирекция на МВР до мост Игото до 17.04.2015 г., тъй като ще бъде преасфалтирана.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.