Авария спря водата в северната зона на Севлиево

Водоподаване. ВиК. Снимката е илюстративна. Pixabay

Авария спря водоподаването в северната зона на град Севлиево, съобщават от ВиК Габрово, район Севлиево. Веднага след отстраняването на аварията водоподаването ще бъде възстановено, съобщават от водното дружество.

Поради аварийни дейности е спряна водата и в село Шумата. Нормалното водоподаване ще бъде възстановено на 13 август.

Припомняме, че голяма авария е възникнала и на етернитовия водопровод в община Севлиево и спря водата на 7 севлиевски села. Четете повече в статията на Габрово Daily тук.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info