Спирания на водата в Габрово

Цяло Дряново и части от Севлиево и Габрово без вода днес

Спирания на водата в Габрово
Снимка: cleanwateraction.org

Без вода на 20 февруари 2019 г. ще останат отделни части от Габрово, Севлиево и Дряново, съобщават от ВиК Габрово.

За извършване на аварийни ремонти без вода от 9:00 до 17:00 ч. ще останат бул.“Никола Вапцаров“ в Габрово и село Драгиевци.

От 8:00 до 15:00 ч. ще бъде преустановяване водоподаването на град Дряново. Причината е отстраняване на авария на ул.“Шипка“.

За извършване на авариен ремонт от 8:00 до 12:00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в ж.к. „Д-р Атанас Москов“ в град Севлиево.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.