Спирания на водата в Габрово

Част от Габрово и села в Габровско без вода ДНЕС

Спирания на водата в Габрово
Снимка: cleanwateraction.org

Без вода до 17:00 ч. на 10 септември 2018 г. ще останат бул.“Априлов“ в Габрово и селата Драгиевци и Велковци. Причината е извършване на аварийни ремонти, съобщават от ВиК Габрово.

В района на селата Стойковци, Селата Борики, Стефаново, Малини, Боженци, Кветовци и Съботковци и в района на с. Стойковци също ще е нарушено водоподаването. Там ще се отстранява авария.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.