Кадър от видеорепортаж на Нова телевизия с жители на квартал „Радецки“ в Габрово

АПИ на среща с жители и проверка в квартал „Радецки“ в Габрово (ВИДЕО)

Кадър от видеорепортаж на Нова телевизия с жители на квартал „Радецки“ в Габрово
Кадър от видеорепортаж на Нова телевизия с жители на квартал „Радецки“ в Габрово

Агенция „Пътна инфраструктура“ извърши проверка на място по трасето на обходния път на Габрово. Представители на АПИ се срещнаха и с жители на квартал „Радецки“ в Габрово, съобщават от Нова телевизия.

Причината за проверката и срещата е недоволството на жителите на габровския квартал от проблеми в следствие от строителството на обхода на Габрово. Сред основните проблеми според местните са наводненията и разрушената инфраструктура на квартала. Вижте видеорепортаж тук.

„Ще направим протокол. Хората са притеснени. Ние също сме притеснени. Доста години са наслагвани проблемите, сега ще трябва да ги решаваме съвместно с общината. Това, което имаме да правим по републиканския път, е ние да извършим превантивен ремонт. Надявам се в това лято да го направим, когато времето и метеорологичните условия позволяват“, каза пред Нова телевизия инж. Дончо Атанасов, член на УС на АПИ.

Вижте видеорепортажа по Нова телевизия тук:

Източник: Нова телевизия

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.