АЕК "Етър" дари средства за малката Никол

АЕК „Етър“ дари средства от благотворителна изложба за лечението на Никол от Габрово

АЕК "Етър" дари средства за малката НиколБлаготворителна изложба-базар в АЕК „Етър“ – Габрово събра средства за  лечението на Никол Николаева Няголова на 8 години от град Габрово, която страда от юношески пауциартикуларен артрит, контрактура на дясна колянна става, мускулна атрофия, фиброзна и костна анкилоза.

От 27 до 30 май в Архитектурно-етнографски комплекс „Етър“ – Габрово се проведе XVII Национален пленер на детската рисунка. В него участие взеха 12 деца на възраст от 10 до 14 години от 4 школи по изобразително изкуство. Рисунките на младите художници участваха в благотворителна изложба-базар, която приключи в началото на месец септември. Събраните средства са 992 лева и 6,50 евро.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.