Ученици от Габрово могат да се регистрират за четвъртия Gabrovo Innovation Camp през юли

Gabrovo Innovation Camp 2019

Четвъртото издание на иновационния лагер Gabrovo Innovation Camp предстои за първи път през юли. За разлика от предишните издания, когато имаше участници от страната и чужбина в различни възрасти, сега в лагера ще се включат 50 млади хора от Габрово от 13 до 19 години, съобщават от Областния информационен център.

Темата на Gabrovo Innovation Camp е „Силно Габрово“. По нея в рамките на 3 дни – 4, 5 и 6 юли 2019 г., участниците ще измислят предизвикателство, върху което ще развият своята идея.

Участниците ще бъдат разделени в 5 отбора, водени от ментори-професионалисти. Отборите ще работят като самоорганизиращи се групи, ще трябва да намерят интересни за тях теми и проблеми и като резултат – да изведат идея, която е иновативна и има потенциал за реализация – точно в Габрово.

Местата са ограничени, а регистрацията вече е отворена на интернет страницата на събитието тук. Побързайте да станете част от отбора „Силно Габрово“.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.