Зимна обстановка в Габрово

7 февруари ще бъде неучебен ден в Габрово

7 февруари е обявен за неучебен ден за всички учебни заведения на територията на община Габрово съгласно заповед на кмета Таня Христова, съобщават от местната администрация. Заповедта не важи за децата, посещаващи детски градини и ясли.

Причината е в усложнените метеорологични условия и обилни снеговалежи, ниски температури, намалена видимост и затруднено придвижване до учебните заведения..

Повече подробности за зимната обстановка в Габрово четете в статията на Габрово Daily тук.

Проходът Шипка остава затворен. Каква е обстановката на прохода и на Узана, четете в статията на Габрово Daily тук.

Жълт код за снеговалежи днес

За 6 февруари е обявен отново жълт код за снеговалежи в област Габрово. Повече четете в статията на Габрово Daily тук.

Как да получите информация за актуалната пътна обстановка?

Как да получите информация за актуалната пътна обстановка, научете от статията на Габрово Daily тук.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.