Стартира Училище по роботика в Габрово за четвърта поредна година

Училище по роботика в Габрово © robopartans.com

Училището по роботика в Габрово отново отваря врати. Курсовете ще са на нови, по-атрактивни цени, които максимално достигат  8 лв. на час (без отстъпките), като за първа година сме добавили и нов модул –  “Програмиране с Python” за по-големите – споделят организаторите.

Училището е в три възрастови групи: 2-3, 4-7, 7-10 клас. Курсовете започват от 5 октомври, а записването става на сайта robopartans.com.

Ето какво още споделят организаторите на училището по роботика:

Целта на уроците е да запознаем учениците от най-ранна детска възраст с основите на роботиката, а след това да разширим техните знания и умения. Посредством игри ги учим на програмиране, конструиране, механика, автоматизация и им показваме добрите страни на иначе „страшните” за мнозина математика, физика, комбинаторика.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info