Ученици от СУ „Отец Паисий“ в Габрово засаждат дръвчета

Учениците от III A клас на СУ „Отец Паисий“ – Габрово се включиха в инициативата за засаждане на нови дървета в България на Гората.бг, съобщават от училището.

Третокласниците са получили през есента саксии, биотор и жълъди от червен дъб и явор. Решени да отгледат първото си собствено дърво, те засаждат жълъдите, спазвайки инструкцията на създателите на инициативата Гората.бг – 100 000 садим гора. И точно след три месеца децата с радост наблюдават поникването на своите дървета, които след една година ще решат къде да засадят.

Да наблюдаваш как от засятото от теб семенце пониква дърво, е истинско щастие – споделят децата от Габрово.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.