Дарин Маджаров с наградата за стартиращ бизнес

„Уча.се“ на Априловеца Дарин Маджаров с награда за най-добра българска фирма

Дарин Маджаров с наградата за стартиращ бизнесОбразователният портал „Уча.се”, създаден от Дарин Маджаров, спечели в категория „Стартиращ бизнес“ на конкурса „Най-добра българска фирма“. Дарин е роден в Дряново и завършва с медал за отличен успех (6.00) Националната Априловска гимназия през 2006 г.

„Уча.се“ (www.ucha.se) е платформа с видео уроци за всеки ученик, поднесени на интересен и разбираем език. Уча.се подпомага образованието в България и намалява нуждата от частни уроци. Регистрираните потребители в платформата достигнаха 230 000 – ученици, учители, родители и студенти, които са изгледали общо над 8 000 000 урока. През последните 2 години Уча.се беше награден с над 15 награди за принос към образованието в България.

Конкурсът „Най-добра българска фирма“ се организира за трета поредна година от Първа инвестиционна банка. Идеята му е да отличи фирмите с най-добри финансови показатели и да  фокусира общественото внимание върху добрите примери в бизнеса, за да станат модел за подражание.

В началото на ноември 2014 г. сайтът „Уча.се“ спечели за трета поредна година наградата за Образователен сайт №1 на България в конкурса „БГ сайт“.

 

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.