Корпус 3 и Библиотека на Технически университет Габрово. Снимка: Радиоклуб ТУ-Габрово

Технически университет Габрово отменя учебни занятия, изпити, защити и събития

Всички учебни занятия в Технически университет Габрово се отменят. Това съобщиха от габровския ВУЗ във връзка с въвеждането на извънредни мерки с цел предпазване от разпространението и развитието на заболеваемостта от COVID-19.

Мерките включват още:

Преустановяват се присъствените учебни занятия в Технически университет – Габрово, като образователния процес ще се реализира дистанционно.

Преустановяват се провеждането на консултации със студенти и докторанти, изпити, защити на дипломни работи, защити на дисертации, публични лекции и други, свързани с осъществяването на учебен процес.

Преустановява се провеждането на масови мероприятия на територията на Технически университет – Габрово, включително конференции, дискусии, публични лекции, културни събития, спортни прояви, катедрени и факултетни съвети и събрания и др .

Преустановяват се всички командировки и пътувания на академичния състав, служителите от администрацията, студентите и докторантите в чужбина и в страната.

Мерките се предприемат за неопределен срок до разрешение за провеждане на масови мероприятия от Националния оперативен щаб. Може да следите сайта на ТУ Габрово www.tugab.bg и фейсбук страницата.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.