Творческа работилница на ул. „Радецка“ ще очаква първокласниците в Габрово

Занимателна творческа работилница за първокласници в Габрово ще бъде разположена под шатра на пешеходната улица „Радецка“ от 10:30 до 12:30 часа в първия учебен ден 15 септември. Организатор е Комплексът за социално-здравни услуги за деца и семейства.

От екипа на заведението са подготвили предмети за декорация, с които участниците ще изработят макет на училищен автобус с място за снимка и пожелание за успешно обучение.

Идеята е да се създаде увереност и подкрепа на първолаците, които пристъпват училищния праг в една предизвикателна година както за тях, така и за техните родители и учители.

Мероприятието ще е съобразено с противоепидемичните мерки и всяко дете ще работи с индивидуален комплект материали. Посетителите ще могат да се запознаят със социалните услуги в комплекса, които се предоставят на ул. „Ивайло“ № 13 в Габрово.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.