Ученици от СУ "Отец Паисий" в ателие по графика в Дом на хумора © СУ "Отец Паисий"

Ученици от СУ „Отец Паисий“ се учиха на дизайн в Дома на хумора

Ученици от СУ "Отец Паисий" в ателие по графика в Дом на хумора © СУ "Отец Паисий"
Ученици от СУ „Отец Паисий“ в ателие по графика в Дом на хумора © СУ „Отец Паисий“

Ученици от СУ „Отец Паисий“ в Габрово направиха своите първи стъпки в дизайна с ателието по графика в Дома на хумора и сатирата. Учениците са част от училищните клубове „Млади предприемачи в действие“ и „Дизайн“, съобщават от СУ „Отец Паисий“.

Участниците в ателието създадоха отпечатъци на малки серии графики, които ще бъдат показани в училищна изложба.

Клубовете „Млади предприемачи в действие“ и „Дизайн“ са с ръководители Румяна Тунева и Димитър Радулов. В тях участват ученици с увлечение към предприемачеството, рисуването, дизайна. Интересът на участниците е свързан и с тяхното по-нататъшно обучение в предлаганата в СУ „Отец Паисий“  специалност „Графичен дизайн“.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.