Децата от детска градина „Мики Маус“ се забавляваха с ритъм терапия

Децата от ІV група в детска градина „Мики Маус“ в Габрово се включиха в ритъм терапия заедно с нейния автор Мартин Иванов, който гостува за първи път в нашия град.

Събитието предшества планирания проект „Ритъм терапията като превенция на социално изключване на деца в риск”. По проекта ще бъдат обучени 20 педагогически и непедагогически специалисти, логопед и психолог за работа в ателиета по ритъм терапия, споделят от детската градина.

Свиренето на ударни инструменти ще акцентира върху себеизразяването, ще научи децата как да възстановяват емоционалния си баланс и ще се бори с проблемите на агресията и конфликтите – посредством израз и интеграция на емоциите.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.