До 12 юни може да запишете детето си за първи клас в Габрово

Първи клас в Габрово © Община Габрово

Ясни са свободните места за второ класиране на първокласниците в Габрово. Системата за записване ще бъде отворена до 23:59 ч. на 12 юни 2019 г. тук.

За децата, които са класирани на първо класиране, но не са се записали, родителите трябва да анулират заявлението, с което са кандидатствали, и да подадат ново, като отбележат желанията си спрямо обявените свободни места.

За децата, които не са класирани на първо класиране, родителите трябва да редактират заявлението, с което са кандидатствали, като отбележат желанията си спрямо обявените свободни места.

На първо класиране за прием в първи клас в училищата в Габрово бяха класирани 372 деца. 99,9% от тях са класирани по първо желание.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.