ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ в Габрово с нови кабинети по природни науки (СНИМКИ)

ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ откри в първия учебен ден нови кабинети по природни науки. Директорът на гимназията Цветана Кюмюрджиева преряза лентичките на новите кабинети по биология, химия и физика.

ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ в Габрово с нови кабинети по природни науки. Снимка: Община Габрово

Официални гости на събитието бяха кметът на Габрово Таня Христова, областният управител на Област Габрово Невена Петкова и началникът на Регионално управление на образованието – Георги Маринов.

ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ в Габрово с нови кабинети по природни науки. Снимка: Община Габрово

Кабинетите са създадени по проект „Обичам моето училище“ на благотворителната организация „LoghtSorce“. Всеки от тях има свой цвят и е оборудван подходящо и удобно за нуждите на предмета, който ще се преподава в него. Обновен е и коридорът на първия етаж, който вдъхновява с положителни надписи, споделят от Община Габрово.

ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ в Габрово с нови кабинети по природни науки. Снимка: Община Габрово
Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.