ОУ „Неофит Рилски“ в Габрово с награда „ПроКултура“

Директорът на ОУ „Неофит Рилски“ Мая Колева получава наградата „ПроКултура“ © ОУ „Неофит Рилски“

ОУ „Неофит Рилски“ Габрово получи наградата „ПроКултура“ за 2019 г. в категория „Училище“. Наградата е за целенасочена и системна работа за разширяване и подпомагане достъпа до култура на младите хора чрез създаването и функционирането на девет клуба за извънкласни дейности, свързани с изкуства и провеждането на „Ден на таланта“.

Наградите се връчват от Българската асоциация на работодателите в областта на културата (БАРОК) и Граждански институт.

Годишните награди „ПроКултура“ 2019 за принос в разширяването на достъпа на младите хора до култура отличиха проекти в категории като национален и общински културен институт, детска градина, училище, община, културна и гражданска организация и др.

Източник: Българска асоциация на работодателите в областта на културата (БАРОК)

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.