Обучение на детските градини в Габрово по Регламента за личните данни © КНСБ Габрово

Детските градини в Габрово и региона преминаха обучение по GDPR

Обучение на детските градини в Габрово по Регламента за личните данни © КНСБ Габрово
Обучение на детските градини в Габрово по Регламента за личните данни © КНСБ Габрово

Над 30 директори и длъжностни лица от детските градини в Габрово и региона бяха обучени по Регламента за личните данни.

Лектор на обучението беше Иванина Янкова, юрист и областен координатор КНСБ във Велико Търново. Тя запозна участниците с основните понятия, основания и цели на обработването на лични данни.

Събитието се реализира като част от националната кампания на Министерство на образованието и науката и Конфедерация на независимите синдикати в България. Обучението се проведе в залата на Детска градина „Слънце”, гр. Габрово, съобщават от Регионалния съвет на КНСБ Габрово.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.