ПМГ "Акад. Иван Гюзелев" и Национална Априловска гимназия в Габрово

„Пролетен образователен маратон“ гостува в Габрово и Севлиево

ПМГ "Акад. Иван Гюзелев" и Национална Априловска гимназия в Габрово
ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ и Национална Априловска гимназия в Габрово

Габрово, Севлиево, Ловеч, Плевен и Горна Оряховица са първите домакини на „Пролетен образователен маратон“. Целта е професионални консултанти да проведат срещи с ученици и родители във водещи средни училища и гимназии и да предоставят ценна информация за възможностите за висше образование у нас и в чужбина.

Кампанията стартира на 8 април в Горна Оряховица. В ПГЛПИ „Атанас Буров“ – Горна Оряховица по време на междучасията учениците ще получават информационни материали и бързи отговори на въпроси, които ги вълнуват във връзка с бъдещото им образование.

На 10 април домакини на събитието ще са Национална Априловска гимназия  и ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ в Габрово. Обща презентация и лични консултации ще се проведат от 18:00 до 20:00 ч. в конферентната зала на МОЛ Габрово.

На 11 април „Пролетен образователен маратон“ гостува в Севлиево – в Професионална гимназия по механоелектротехника „Ген. Иван Бъчваров“ и СУ „Васил Левски“.

На 16 април кампанията ще бъде в Ловеч, а на 18 април – в Плевен.

Организатор на „Пролетен образователен маратон“ е консултантската компания „Интеграл“. Кампанията ще обхване над 30 града в България. Предстои среща и във Велико Търново, съобщават организаторите.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.