6-7 февруари – неучебни за училища и детски градини в селата в Севлиевско

6 и 7 февруари 2020 г. са неучебни дни за учебните и детските заведения в селата от община Севлиево – в Добромирка, Душево, Градница, П. Славейков, Крамолин, Ряховците и Шумата. Причината е в усложнените метеорологични условия. Заповедта на кмета д-р Иван Иванов е от днес, 6 февруари.

Снежната покривка достига от 40 до 70 см. Има множество паднали дървета. Селата и част от града са без ток. Аварийните екипи работят за отстраняване на повредите, съобщават от Община Севлиево за актуалната зимна обстановка.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

7 февруари е обявен за неучебен ден за всички учебни заведения на територията на община Габрово.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.