Община Габрово

Певците Васил Петров и Весела Бонева награждават победителите от „Цветна олимпиада“

Община ГабровоТържествена церемония за награждаване на победителите в състезанието „Цветна олимпиада“ ще се състои на 26 ноември от 17:00 ч. в зала „Възраждане“. Специални гости на проявата ще бъдат гласовете на „България си ти!“ – джаз певецът Васил Петров, който е и учредител на Сдружението, както и популярната и талантлива изпълнителка Весела Бонева. Входът е свободен.

В образователната инициатива „Цветна олимпиада“ участваха ученици от 8 до 12 клас от училищата в Габровска област. Те се съревноваваха в дисциплините български език и литература, английски, немски и френски езици, математика и информационни технологии.

Състезанието се организира от Национално движение „България си ти!“ и се осъществява с подкрепата на Община Габрово. То е включено в Националния календар за извънучилищни дейности на Министерство на образованието и науката за учебната 2014/2015 година. Събитието е част от програмата на Движението за иницииране на различни форми на публично стимулиране на младите хора и тяхната обществена реализация, чрез конкурси и дискусии по актуални обществени проблеми.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.