Летни занимания за деца в Габрово © Община Габрово

Училищата в Габрово провеждат летни занимания за деца от 1 до 4 клас

Летни занимания за деца в Габрово © Община Габрово
Летни занимания за деца в Габрово © Община Габрово

Започнаха летните занимания за деца от първи до четвърти клас през месеците юни и юли в Габрово. Всяко дете ще бъде в група в училището, в което учи. За учениците ще се грижат учителите от съответното учебно заведение. Заниманията ще се провеждат от 8:00 до 17:00 часа, като присъствието може да бъде за по-кратък период, определен от родителя, съобщават от Община Габрово.

Всички училища в Габрово ще се включат в инициативата с различна ангажираност във времето, за което може да се получи информация и в самото училище.

Това лято отново ще се проведат излети сред природата, посещения на културни обекти, спортни състезания заедно с местните спортни клубове и занимания по интереси (рисуване, подреждане на пъзели, работа с пластилин, глина и други).

Вижте график за летните занимания за месец юни.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.