Първи национален летен лагер "Предприемачът като откривател" © Община Габрово

Два предприемачески лагера събират младежи от страната и чужбина в Боженци

Първи национален летен лагер "Предприемачът като откривател" © Община Габрово
Първи национален летен лагер „Предприемачът като откривател“ © Община Габрово

Два младежки лагера по предприемаческо мислене ще се проведат през първата половина на юли в МАИР „Боженци“, съобщават от Община Габрово.

Първият от тях е международен и ще се проведе в периода 2 – 9 юли. Участие в него ще вземат младежи на възраст от 15 до 20 години от цялата страна, както и от побратимените на Габрово градове Паневежис – Литва, Нови Сонч – Полша, Могильов – Беларус, Митищи – Русия и Петах Тиква – Израел.

Вторият предприемачески лагер е национален и ще се проведе в периода 10 – 18 юли. В него ще се включат ученици от цялата страна на възраст от 15 до 19 години.

Лагерите ще дадат възможност на бъдещите млади предприемачи да развият своето икономическо мислене. Заниманията ще включват творчески игри и посещения на иновативни предприятия в Габрово.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.