От днес учениците в област Габрово са отново на училище

От 3 февруари 2020 г. учениците в цялата област Габрово отново са на училище. Припомняме, че учениците в цялата област излязоха в грипна ваканция на 27 януари 2020 г., която продължи до 31 януари.

РЗИ Габрово продължава да следи интензивността на епидемичния процес от ОРЗ и грип в областта. При промяна на епидемичната ситуация от РЗИ ще информират своевременно обществеността.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЗА ГРИПНАТА ЕПИДЕМИЯ

Припомняме ви, че от 25 януари 2020 г. до второ нареждане на територията на общините Севлиево, Трявна и Дряново беше обявена грипна епидемия. За община Габрово грипна епидемия не е обявена. Подробности четете в статията на Габрово Daily тук.

РЗИ ГАБРОВО С ПРЕПОРЪКИ ЗА ОПАСНИЯ КОРОНАВИРУС

Опасният коронавирус от Китай достигна Европа. Това е причината от Регионалната здравна инспекция Габрово да отправят препоръки, които можете да прочетете в статията на Габрово Daily тук.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.