КНСБ обучава абитуриенти за първото им работно място

КНСБ организира образователна кампания за ученици „Моето първо работно място“, която предвижда обучение на завършващите 12-и клас, съобщават от Регионален съвет на КНСБ – Габрово.

Обучението включва теми, свързани с постъпването на работа, с работното време, почивките и отпуските, с прекратяване на трудовите договори, здравословните и безопасни условия на труд и т.н.

Обучението се провежда от класните ръководители и от преподаватели от КНСБ. Целта на кампанията е да се улесни прехода от училище към пазара на труда на зрелостниците и да се подпомогне кариерното им развитие.

На 22 и 23 ноември 2019 г. в Актовата зала на Професионална техническа гимназия „Д-р Никола Василиади” Регионалният съвет на КНСБ проведе обучение на класните ръководители на завършващите 12 клас.

Кампанията трябва да приключи в края на януари 2020 г.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.