„Габрово срещу наркотиците“ – кампания в училищата в Габрово

Регионална кампания под надслов  „Габрово срещу наркотиците“ ще се проведе в средните училища в Габрово от 5 до 7 ноември. Организатори са Областна дирекция на МВР – Габрово в партньорство с Общински съвет по наркотични вещества – Габрово и РУО – Габрово.

Инициативата има за цел да запознае учениците от средните училища в Габрово и техните родители с видовете наркотични вещества и тяхното вредно въздействие върху детския организъм.

Гост-лектор ще бъде инспектор Петьо Петков от сектор „Наркотици“ при СДВР, съобщават от ОД МВР Габрово.

ПРОГРАМА

5 ноември 2019 г.

13:30 ч.: ПГТ „Пенчо Семов“ – среща с ученици от учебното заведение

15:00 ч.: Национален музей на образованието – открита среща със специалисти от институции – психолози, педагогически съветници, педагози, медицински специалисти, членове на Общински съвет по наркотични вещества, членове на МКБППМН, обществени възпитатели.

6 ноември 2019 г.

9:00 ч.: СУ „Отец Паисий“ – среща с ученици от учебното заведение

9:55 ч.: СУ „Отец Паисий“ – втора среща с ученици от учебното заведение

13:50 ч.: Национална Априловска гимназия – среща с ученици от учебното заведение

14:40 ч.: ПМТ „Академик Иван Гюзелев“ – среща с ученици от учебното заведение

18:00 ч.: Национален музей на образованието – публична среща с родители, доброволци от Младежки съвет по наркотични вещества, граждани

7 ноември 2019 г.

13:45 ч.: ПТГ „Д-р Н. Василиади“ – среща с ученици от учебното заведение

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.