От днес до 10 юни се записват бъдещите първокласници в Габрово

От 8 до 10 юни ще се проведе записването в първи клас в училищата на община Габрово след първото класиране, съобщават от местната администрация.

На 11 юни ще бъдат обявени свободните места за второ класиране. Системата ще се отвори за регистрации на нови заявления на 12 юни. Във второ класиране могат да участват неучаствали в първо класиране деца и да бъдат редактирани заявления на некласираните на първо класиране.

353 деца са класирани на първо класиране за прием в първи клас в училищата на община Габрово. 13 деца не са класирани, като причината за това е, че при кандидатстването е посочено само едно училище. Обявените места за първокласници са 422.

Резултатите от класирането може да видите в сайта на Община Габрово тук.

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.