Организацията за учители “Заедно в час” с информационна среща в Габрово

„Заедно в час“

„Заедно в час“ организира информационна среща „Да работим за значима цел“ в Габрово. Срещата ще се проведе на 26 февруари от 18 часа в Дом на хумора и сатирата в Габрово, споделиха за Габрово Daily организаторите.

Какво да очакваме от срещата на „Заедно в час“ в Габрово?

Целта на срещата е да запознае присъстващите с програмата за професионално и лидерско развитие на “Заедно в час”, която включва както обучения, квалификация и подкрепа за работа като учител, така и развиване на ключови професионални умения, необходими за разнообразни сфери.

На събитието ще се дискутира още как всеки ученик в България да получи качествено образование и каква е ролята на всеки един от нас в това. Какво означава да работиш за кауза и как протича денят на един учител ще разкажат от първо лице двама от възпитаниците на програмата на “Заедно в час”.

Какво представлява „Заедно в час“?

“Заедно в час” е организация, която търси, подбира, обучава и подкрепя хора от различни професионални сфери, които искат да работят като учители за период от най-малко две години. Учителите от програмата на “Заедно в час” работят в различни региони и в училища, в които учениците показват резултати, под средните за страната.

Събитието е със свободен вход и предварителна регистрация тук.