Детска градина „Слънце“ в Севлиево отваря отново от понеделник

Дейността в основната сграда на детска градина „Слънце“ в Севлиево ще бъде възстановена от 10 август 2020 г. Резултатите от PCR-тестовете на карантинираните деца и персонал са отрицателни, съобщават от Община Севлиево.

Ръководството на детската градина е предприело действия за повторна основна дезинфекция на сградата.

Към 5 август с положителни тестове за SARS-Cov-2 са 71 севлиевци. От тях 43 са на домашно лечение, 13 са в болница, 14 са излекувани, а един човек е починал. Карантинираните са общо 172 души.

Кризисният щаб в Община Севлиево апелира към стриктно спазване на противоепидемичните мерки с цел предотвратяване разпространението на заразата.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Севлиево въвежда по-строги противоепидемични мерки заради повечето случаи на COVID-19

РЗИ Габрово: Епидемичната обстановка в област Габрово е утежнена

РЗИ Габрово с препоръка: Избягвайте посещения на места, където се струпват много хора

Categories Образование
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.